Soyuducunu necə təmiz saxlamaq lazımdır?

Zədələnmiş məhsullar. Balıq və ət yeməkləri, yumurtalar, salatlar çox güclü və aşındırıcı bir qoxu buraxır. Tökülmüş mayelər. Təsadüfən tökülən şorba, süd məhsulları, şirələr, qatıqlar. Rezin möhür sıx deyil. Bu səbəbdən isti hava içəri daxil olur və yemək daha tez xarab olur. İşsiz uzun fasilələr. Əgər nədənsə soyuducu uzun müddət söndürülübsə, onda qalan məhsullar tez xarab olur və pis iy verir. Kondensat drenajı tıxanmışdır.Bunun üçün sirkə və soda lazımdır. Təmizləməzdən əvvəl cihazı elektrik enerjisindən ayırın, bütün qidaları çıxarın, rəfləri və çekmeceləri çıxarın. Soyuducu kameranı əridin. Sirkə 1/1 nisbətində su ilə seyreltilməlidir. Daha yaxşı təmizləmə üçün soda əlavə edə bilərsiniz. Sonra soyuducunu bir bez və ya süngər ilə yaranan məhlulla yaxşıca yuyun. Daha böyük təsir üçün nəmlənmiş süngəri qapalı soyuducuda 1 saat saxlamaq olar. Sirkə məhlulu aqressiv mühitdir, ona görə də əllərinizin dərisini zədələməmək üçün rezin əlcək taxmağı məsləhət görürük. Sirkə məhlulundan sonra səthlərin oksidləşməməsi üçün soyuducu su ilə yaxşıca yuyulmalıdır. Aşağıdakı materiallar istifadə edilə bilməz:səthi cızmağa qadir olan aşındırıcı qarışıqlar; aşağı pH olan turşulara əsaslanan yuyucu vasitələr; tərkibində xlor, ağartıcı olan yuyucu vasitələrdən istifadə edin. Soyuducunu necə təmizləməyi sınayın və bəyəndiyiniz üsulu seçin.

Bakıda ən sərfəli və zəmanətli təmir xidməti yalnız bizdədir!


Sizin də peşəkar ustalar tərəfindən təmir xidmətinə ehtiyacınız varsa, +994503319081 nömrəsi ilə əlaqə saxlayın.

7/24 ustalarımız xidmətinizdədir!

AZ
RU